Suomalainen räjähteiden ja nallien valmistaja ja maahantuoja

Pyylahti Oy on suomalainen räjähteiden ja nallien valmistaja ja maahantuoja. Yrityksemme tuotevalikoima kattaa kaikki olennaiset räjähteet ja nallit. Tavoitteemme on tarjota markkinoiden parhaimpia tuotteita markkinoiden alhaisimmilla hinnoilla, joko suoraan omalta tehtaaltamme Kiuruvedeltä tai suorina tehdastoimituksina Keski-Euroopasta.

Yrityksemme uusin aluevaltaus käsittää digitaalisten elektronisten nallien valmistuksen sekä niiden oheislaitteiden kehittämisen. Tuotteitamme on esitelty EFEE 2017 messuilla Tukholmassa ja ISEE 2018 messuilla San Antoniossa Texasissa.

Räjähdysaineita ei voida helposti viedä ulkomaille ja Pyylahti Oy:llä ei ole pyrkimyksiä kasvaa merkittäviksi kansainvälisiksi räjähteiden valmistajaksi. Digitaaliset elektroniset nallit (EDD) sitävastoin antavat meille erinomaisen mahdollisuuden myydä osaamistamme ja teknologiaamme ympäri maailmaa. Elektroniset nallit luokitellaan vaarallisuusluokkaan 1.4 S mikä mahdollistaa nallien kuljettamisen lentorahtina. Nopeiden nallitoimitusten ansiosta asiakkaillamme ei ole tarvetta pitää suurta varastoa, koska nalleja saa jopa muutamassa päivässä maanosasta toiseen.

Pyylahti Oy:n takana on vahva pääomasijoittaja, joka tukee yrityksemme kansainvälistä laajentumista. Scantronics:in lyhyen aikavälin tavoite on myydä uusinta digitaalista sytytysjärjestelmäämme kaikilla viidellä mantereella. Uusien innovaatioiden me ansiosta uskomme Pyylahden kasvun olevan nopeaa. Pääomasijoittajien lisäksi Pyylahdella on korkean tason osaamista immateriaalioikeudellisissa kysymyksissä.